De fietsRommelRoute Batau-Noord

Geachte mevrouw, meneer,

Als organisatoren van de FietsRommelRoute Batau-Noord willen wij u hierbij vragen of het mogelijk is om een aankondiging van de komende editie van deze rommelroute mee te laten nemen in uw eerstvolgende wijkkrant.
De FietsRommelRoute wordt dit jaar in Batau-Noord voor de tweede keer georganiseerd en wel op zondag 24 juni.

De formule is dat wijkbewoners vanaf hun eigen terrein (tuin, oprit, garage, schuur etc.) hun overtollige en zelfgemaakte spullen kunnen aanbieden/verkopen aan belangstellenden.
Wij verwachten de bezoekers vanuit Batau-Noord zelf, maar zeker ook vanuit de andere Nieuwegeinse wijken, vandaar dat wij u hierover benaderen.
De naam FietsRommelRoute is gekozen, omdat als er over de hele wijk verspreid bewoners meedoen, de route met de verkooppunten dermate lang is, dat deze fietsend beter te behappen is dan lopend (maar lopen mag natuurlijk altijd).

De organisatie faciliteert de dag door voor de verbinding te zorgen d.m.v. inschrijfgelegenheid, routekaartjes met de deelnemers, posters etc.
Het initiatief (met de kernwoorden: duurzaam, ontmoeten, verbinden) wordt ondersteund door meerdere partijen/organisaties.

Verleden jaar is de rommelroute in Batau-Noord voor de eerst keer gehouden.

Het is een groot succes geworden.
Veel bewoners hebben er met elkaar iets gezelligs van gemaakt en gaven ons mee dat zij komend jaar met hun straat, plein etc. er een feestelijke dag van willen maken, compleet met een afsluitende barbecue of andere happening voor de buurt.